Foredragsholder

Hvordan motiverer man børn og unge?
Hvordan får man børn til at arbejde for fællesskabet?
Skal man straffe børn, der bryder reglerne?

Det er nogle af de spørgsmål, Lars Godbersen forsøger at besvare i foredraget ”Kærlighed og konsekvens”, der tager udgangspunkt i hans eget liv som chef for den internationale showsucces Flying Superkids.
Han har gennem en årrække rejst verden tyndt med de talentfulde Superkids, og det danner grundlag for et foredrag, der inspirerer, provokerer og motiverer alle, der til dagligt arbejder med børn og unge.
I sit arbejde med “superbørnene” møder Lars dagligt de samme udfordringer, som alle institutioner, der arbejder med børn, står over for – for hvordan konstruerer man aktiviteter, der kræver hårdt arbejde, som børn og unge stadig gider engagere sig I?

 

Som leder af Flying Superkids siden 2007 er Lars vant til at fordre almindelige børn og unge til at yde noget ekstraordinært. Med over 70 forestillinger om året er han en af de ansvarlige for, at børnene i truppen lærer at holde fokus og yde deres bedste hver eneste gang. Det sætter store daglige krav til motivation, disciplin og ikke mindst pædagogik.

”Kærlighed og konsekvens” handler om at sætte sig i respekt, det handler om integritet, og det handler om tro på egne evner.
Lars er ikke bange for at sige, at han har stor tiltro til sine egne evner, og det respekterer børnene, når der samtidig bliver kælet om deres talent og pustet til deres passion. Han tror på det enestående ved børn og har selv oplevet det høje niveau, børn kan præstere på, når de bliver udfordret og motiveret korrekt.

 

Lars taler direkte fra hjertet til sine foredrag. Han lægger ikke fingre imellem og indrømmer gerne de fejl, han selv har begået som leder.
Foredraget er uakademisk og tager udelukkende afsæt i Lars’ erfaringer og oplevelser med Flying Superkids illustreret med indlevende eksempler på pædagogiske svipsere og succeshistorier.
Han er ikke bange for provokere deltagerne til sine foredrag og bruge humor til at sætte debatten på spidsen. Som tilhører får du testet dine grænser, og du bliver tvunget til at tage stilling til din egen ledelsesstil. Lars arbejder med nultolerance i forhold til at bryde de grænser, han selv sætter op for sin trup. Overtrædelse af reglerne medfører hårde konsekvenser. Lars tror på, at et godt fællesskab er bygget på klart definerede grænser.

Til et foredrag med Lars får du et indblik i en ildsjæls tankegang, og hvad der er drivkraften bag værket.
Foredraget er perfekt til alle, der vil have (gen)tændt passionen for at arbejde med børn og unge. Lars opfordrer alle til at kickstarte deres egen selvrespekt, til at tro på det de laver og til at være ligeglade med andres anerkendelse. Gnisten og lysten skal komme indefra og ikke være drevet af hverken ris eller ros.
Det er lettere sagt end gjort, men gennem ”Kærlighed og konsekvens”-foredraget får du et anderledes, skarpt og humoristisk indblik i, hvordan man motiverer børn og unge og på samme tid har sig selv med i projektet.

Be Sociable, Share!