Konferencier

Lars Godbersen er kendt som den altid veloplagte vært for den internationale showsucces Flying Superkids, hvor han med imponerende lethed underholder tusindvis af mennesker og præsenterer det flotte show.
Men Lars er også et oplagt valg, hvis I skal bruge en konferencier til at binde et helt andet type arrangement sammen – han er i stand til at styre alle former for arrangementer.
Det kan være alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder. .

En god konferencier definerer, om et show bliver en succes eller fiasko – værten skal være veloplagt, velforberedt og veltalende for at styre arrangementet i den rigtige retning.
Lars forstår at forberede sig til sin rolle og håndtere den med lige dele professionalisme og humor, og han kan fungere som konferencier på både dansk, engelsk og tysk.

Når Lars står i spidsen for et arrangement, så trækker han på ti års erfaring fra ind- og udland som konferencier for Flying Superkids. Her har Lars med solidt og humoristisk greb underholdt børn og voksne i alle tænkelige situationer.
Det har også givet ham den nødvendige ballast til vide, hvornår tempoet skal op, hvornår det er nødvendigt at træde vande, eller hvornår publikum trænger til et godt grin.

Han har i en årrække holdt foredrag om moderne pædagogik, hvor han ynder at provokere og diskutere for at skabe en god debat. På den måde er Lars også vant til at være centrum, når bølgerne går højt, og det kan han bruge, hvis et arrangement skal styres med hård hånd.

Be Sociable, Share!