Velkommen – du besøger nu Lars Godbersens blog

Velkommen – du besøger nu Lars Godbersens blog

Igennem mere end 10 år, har jeg været chef for Flying Superkids.
I den periode har jeg rejst over det meste af verden, og opbygget en række kompetencer som idag giver mig mulighed for også at optræde som foredragsholder, publikumsopvarmer og konferencier.

Mit foredrag “Kærlighed og konsekvens” er naturligvis stærkt forbundet med min position som chef for Flying Superkids.
Foredraget fortæller om de udfordringer man møder, når man arbejder med børn, unge og ikke mindst forældre – nogle udfordringer jeg ofte møder på en mere intens måde, fordi vi hos Flying Superkids ofte er meget tæt sammen, når vi rejser.
Jeg kender til hverdagen med at styre og motivere unge mennesker til at få indholdsrig hverdag, men også til arbejdet med at få dem til at engagere sig i et fælles mål.
Det er den erfaring jeg deler ud af på en uforpligtende og uakademisk måde, så alle kan følge med og relatere det til egen hverdag, og specielt for alle dem som til daglig arbejder netop børn og unge, kan mit foredrag provokere, inspirere, motivere og give ny inspiration.

Erfaringen som konferencier og publikumsopvarmer har jeg naturligvis fået ved de tusindvis af Flying Superkids shows hvor jeg har haft mikrofonen.
Jeg bruger min 10 års erfaring til at være vært ved alt fra lokale arrangementer til gallafester eller til at varme publikum op lige før tv eller DVD-optagelsen.

Hvad end hvad opgaven er, griber jeg det hele an med en passende blanding af humor og seriøsitet.
Og lige meget hvad jeg laver, taler jeg direkte fra hjertet.
Om det er en opgave som konferencier, publikumsopvarmer eller foredragsholder, så gør jeg meget ud af at enhver optræden er individuel og og tilrettet til arrangementet i overensstemmelse med den lokale arrangør.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply