Foredrag

Inspirerende og sjove foredrag om børn og unge, opdragelse,
ledelse og motivation

Booking

Sjove Foredrag om børn og unge, opdragelse og motivation

Jeg har selv været en Flying Superkid og har i mange år ageret som træner, underviser og selvlært pædagog for nutidens “superbørn”. Det er den erfaring, der på godt og ondt har givet mig et unikt indblik i børn og unge, opdragelse og motivation. Og det er netop den erfaring, som danner grundlag for mine inspirerende og sjove foredrag om børn, unge og opdragelse og ikke mindst mine foredrag om motivation.

Jeg stræber altid efter at levere gode og sjove foredrag for ethvert publikum. Uanset hvilket emne, jeg bringer på banen, så ønsker jeg, at alle får noget ud af mine foredrag samtidig med at de føler sig underholdt.

Mine foredrag har generelt et humoristisk afsæt, men jeg ønsker i løbet af mine sjove foredrag ikke kun at underholde, men også at motivere og inspirere publikum i deres videre arbejde med børn og unge. Det er mit ønske at gentænde ildsjælen i de voksne, så det kan smitte af på børnene.

Oppe i menuen under “foredrag” kan du læse lidt mere om mine sjove foredrag om børn, unge og opdragelse og mine foredrag om motivation. Du kan også læse mere om, hvordan jeg er som foredragsholder.

Jeg kan desuden agere som konferencier, ordstyrer eller vært ved mange forskellige arrangementer. Læs mere om det her.

Mine foredrag

Kærlighed og konsekvens

Kærlighed og konsekvens er et foredrag, der tager udgangspunkt i min erfaring med og uddannelse af børn og unge igennem 24 år. 

Curlingbørn

Curlingbørn er et foredrag, der har til formål at ruste alt fra forældre til institutioner og foreninger i at håndtere nutidens moderne børn og forældre.

Røverhistorier

Røverhistorier fra et liv med Flying Superkids er en af mine sjove foredrag. Det giver et humoristisk indblik i mit liv på landevejen med Flying Superkids gennem 24 år.

Lad os skabe et godt foreningsliv

Lad os skabe et godt foreningsliv er et foredrag om børn, der tager udgangspunkt i mine 24 års erfaring med foreningslivet.

Særbestillinger

Jeg tager også imod særbestillinger til informerende eller sjove foredrag om børn, unge og opdragelse og foredrag om motivation og ledelse. Så hvis du har et emne, du gerne vil have mig til at tale om eller være ordstyrer i, er du velkommen til at kontakte mig og så finder vi i fællesskab en løsning til dit arrangement.