Konferencier og Vært

Konferencier, ordstyrer og vært til alt fra gallafester og firmajulefrokoster
til paneldebatter, konferencer og møder

Booking

Konferencier og vært for Flying Superkids

Jeg har igennem ufatteligt mange shows med Flying Superkids i ind- og udland i over 30 lande ageret som vært, ordstyrer og konferencier. Her har jeg stået for at underholde tusindvis af mennesker og præsentere et flot show.

Det har givet mig kompetencer til at sætte mig ind i ethvert publikum og dets behov. Og det har gjort mig i stand til at handle herefter, så der altid er god stemning til ethvert arrangement med mig i spidsen som konferencier eller vært.

Konferencierens opgave

En konferencier definerer, om et show bliver en succes eller en fiasko. Konferencieren skal være veloplagt, velforberedt og veltalende for at styre arrangementet i den rigtige retning. Jeg forstår vigtigheden i at forberede mig på min rolle. Og jeg håndtere den med lige dele professionalisme og humor. Min førsteprioritet som konferencier og vært er at showet forløber som planlagt samtidig med at folk får en god oplevelse.

En konferenciers fineste opgaver er dog ikke kun at forberede sig på det planlagte forløb. Det er i højeste grad også at improvisere, når tingene ikke går som planlagt. I løbet af mine mange år som konferencier og vært for Flying Superkids har jeg været ude for lidt af hvert. Jeg har bl.a. oplevet lange strømudfald, manglende artister og alle mulige andre problemer under showet. Det har givet mig en rå ballast i at improvisere, så showet endnu engang kommer tilbage på sporet.

Mange års erfaring som konferencier og vært

Min mangeårige erfaring gør mig i stand til at være konferencier og vært ved alle former for arrangementer. Det kan være til alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder. Jeg kan desuden fungere som konferencier og vært på både dansk, engelsk og tysk.

Hvis du har brug for en konferencier, moderator, ordstyrer eller vært til et arrangement, så er du meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen forneden. Du kan også booke mig som foredragsholder. Læs mere om mine foredrag her.