Foredragsholder

Sjov foredragsholder, der bruger humor til at sætte debatten på spidsen.

Booking

En foredragsholder med mange års erfaring fra livet med Flying Superkids

Jeg har igennem en årrække rejst verden tyndt med de talentfulde Flying Superkids. Det er netop den erfaring, jeg trækker på, når jeg som foredragsholder kommer ud og holder foredrag om blandt andet børn og unge, opdragelse, motivation og ledelse.

Som leder af Flying Superkids er jeg vant til at fordre almindelige børn og unge til at yde noget ekstraordinært. Jeg er ansvarlig for, at børnene i truppen lærer at holde fokus og yde deres bedste hver eneste gang. Det stiller store daglige krav til motivation, disciplin og ikke mindst pædagogik.

I mit daglige arbejde med ”superbørnene” møder jeg udfordringer, som alle institutioner, der arbejder med børn, står over for. Jeg mener selv, at jeg som foredragsholder inde for dette felt, er godt rustet til at hjælpe alle med nærkontakt til børn og unge. Jeg kan hjælpe dem med at håndtere svære situationer. Situationer, som de måske ikke er klædt på til. Situationer, som man ikke helt kan uddanne sig til. Det kan jeg gøre ved at øse ud af mine mange personlige erfaringer med børn og unge, men i høj grad også ved at fortælle nogle røverhistorier fra livet på landevejen med Flying Superkids.

Informativ men sjov foredragsholder

Som foredragsholder stræber jeg ikke kun efter at mine foredrag informerer. Jeg ønske også at de inspirerer og motiverer alle, der til dagligt arbejder med børn og unge. Jeg ønsker at mit publikum forlader mine foredrag med ny energi og motivation til deres daglige arbejde med børn og unge.

Jeg er en sjov foredragsholder og jeg er heller ikke bange for at provokere deltagerne. Jeg bruger altid humor til at sætte debatten på spidsen. Det er altid mit mål at sørge for, at du som tilhører får testet dine grænser af. At du bliver tvunget til at tage stilling til din egen opdragelses- og ledelsesstil.

En sjov foredragsholder, der taler direkte fra hjertet

Jeg taler altid direkte fra hjertet, hvilket gør hvert enkelt foredrag unikt. Jeg er en sjov foredragsholder, der ikke lægger fingrene imellem og jeg indrømmer gerne de fejl, jeg selv har begået som leder. Det er jo fejlene, man lærer af.

Mine foredrag er uakademiske og tager udelukkende afsæt i mine personlige erfaringer og oplevelser med Flying Superkids illustreret med indlevende eksempler på pædagogiske svipsere og succeshistorier.

Til et foredrag med mig får du et indblik i en ildsjæls tankegang og hvad der er drivkraften bag værket. Mine foredrag er derfor perfekte til at alle, der vil have (gen)tændt passionen for at arbejde med børn og unge og gentændt deres egen ildsjæl.

Som foredragsholder opfordrer jeg alle til at kickstarte deres egen selvrespekt, til at tro på det, de laver og til at være ligeglade med andres anerkendelse. Gnisten og lysten skal komme indefra og ikke være drevet af hverken ris eller ros.

Hvis du har brug for en sjov foredragsholder med indblik i børn og unge, der kan give indblik i alt fra motivation til opdragelse eller ledelse, så er du meget velkommen til at kontakte mig på kontaktformularen forneden.

Jeg kan udover foredragsholder også fungere som konferencier, ordstyrer eller vært. Læs mere om det her.